Elke keer weer.

Elke keer verbaas ik me weer. Onvoorstelbaar. Hoe doet ze het toch? Liv heeft zoveel uitdrukkingen op haar gezicht, lichaam en hele doen en laten. Ze weet dit ook heel goed in te zetten. Als ik verdrietig ben, weet ze intuïtief me te troosten op een manier zoals ik het zelf niet had kunnen bedenken. Als ik boos ben, zie ik aan haar koppie met kracht dat ik even tot 10 mag tellen. Deze ochtend keek ze zo naar me, toen ik vol dankbaarheid een traantje liet. Plotseling overviel me een gevoel van compleetheid, van voldoening en vooral van dankbaarheid dat dit mooie kleine krachtige zieltje voor mij gekozen heeft. Soms voelt het zo groots en is het bijna met geen woorden te beschrijven. Het gevoel van verbinding met haar was te voelen van top tot teen, tot elke cel in mijn lichaam, tot in mijn DNA. 

Het levenspad

Dat ík haar moeder mag zijn, dat ík haar mag begeleiden op haar zielenmissie, dat wij́samen voor onze geboortes het zielscontract hebben getekend om juist nu in deze tijd elkaar te helpen om met de stroom van het leven mee te gaan. Heel bijzonder, ik voel het weer opnieuw, wat ben ik dankbaar. Het levenspad van Liv zit vol vreugde, zij heeft een levensopdracht waarbij de focus ligt op emotie en expressie. Ze is hier om anderen bij hun gevoel te brengen. Nou en of dat ze dat doet! Wat een rijkdom, wat een voldoening haal ik hieruit.

De band, de relatieopdracht die Liv en ik samen hebben is gebaseerd op vernieuwing. Zij neemt mij mee om tot transformatie te komen en daardoor nieuwe initiatieven te ontplooien en ik help haar vanuit eenheid en verbinding groeien tot een zelfstandig individu en autonoom persoon. Ik vind het prettig dat ik dit weet en daardoor haar nog beter kan begeleiden op de aardse reis. 

Wil jij ook deze voldoening ervaren?

Als je weet wat jouw levensopdracht is of die van je kind, sta je meer in je kracht, is geloof en vertrouwen in jezelf sterker. Hierdoor weet je en krijg je de bevestiging om vanuit binnenuit je leven te leven waarvoor je hier op aarde bent. De ervaring te beleven wat je in dit leven te doen hebt. Rust, balans en voldoening is dan de uitkomst. Ook hierin ben ik dankbaar dat ik weet wat de levensopdracht, Blauwdruk van Liv en mij is. Ja, dankbaarheid is vandaag het thema wat me raakt. 

Wil jij weten wat jouw levensopdracht is, of die van je kind? Ben je nieuwsgierig geworden naar je relatieopdracht met je kind? Stuur me gerust geheel vrijblijvend een berichtje. 

Liefs Jill