LET THE RAIN clean up my way

Het weer is grauw en grijs. De regen komt met bakken uit de lucht vallen. Het weer buiten is onstuimig, koud en nat. De regen spoelt alles schoon en de wind waait alles weg. Zo regelt de natuur dit. Ik ben zelf niet vooruit branden, geen energie om maar iets aan te pakken of te ondernemen. Naar dit gevoel luister ik, er volledig aan over gevend. Dat is voor mij met de flow meegaan in plaats van er tegen verzetten. Zeg maar: I do it my way.

Deze maand is voor mij een maand om los te laten, om op te ruimen en af te sluiten.

Ik mag alle onnodige ballast los laten, alles wat overbodig is laat ik achter. Het weer lijkt synchroon te lopen met mijn eigen emoties. Het is een intense fase waar ik min of meer gedwongen wordt om mijn schadelijke overtuigingen en beperkend aangeleerd gedrag mag loslaten. Mijn intuïtie geeft haarfijn waar ik afscheid van mag nemen en van wie. Het is niet makkelijk, erg verdrietig en ik ben er best wel verward door. Toch weet en voel ik dat het een hoger doel dient, dat ik weer verder mag groeien als mens, als ziel. 

Het is voor mij een grote zege om te weten wat mijn blauwdruk is en hoe het energieveld om mij heen me zachtjes sturing geeft waardoor ik echt naar mijn intuïtie kan luisteren. Mij. Intuïtie is echt mijn raadgever en de blauwdruk geeft aan dat voor alles een juist moment is. Daardoor kan ik het echt op ” my way ” doen.

Het jaar 2022 is een jaar van bezinning.

Dagen met regen zijn dan ook een uitgesproken kans om naar binnen te keren en te reflecteren. Wie ben ik, waar sta ik en waar wil ik naar toe zijn de vragen die me bezighouden. Ik ben er nog niet helemaal uit, wat ik wel weet is dat ik het anders wil en dat het anders moet. Met moed zal ik dit aangaan. Het energieveld van deze maand is de eerste uit een reeks van 2 waar ik mag gaan loslaten. Alles wat ik na deze maand nog meeneem, maar niet meer dient, laat ik aan het einde van het jaar definitief los. Het geeft me rust en vertrouwen dat ik met de flow van mijn eigen energie mag meegaan. De grote transformatie voor mij persoonlijk komt in het jaar 2025. 

Voor nu kruip ik weer in mijn coconnetje. Op de achtergrond ruik ik de essentiële etherische olie “ copaiba ” die een harmoniserende en kalmerende werking heeft. Het helpt me om meer “in het hier en nu” te blijven. Juist daardoor kan ik beter loslaten. Dingen gaan op zijn plek vallen, als de tijd daar klaar voor is. Dat weet ik en dat voel ik. Ik laat het toe, vertrouwend op mezelf, op het spirituele proces en het universum. 

#rainydays

#thewindofchange

#flow 

#Intuïtie

#energy

#allesisenergie

#loslaten

#Ididitmyway

#trusttheprocess

#trusttheuniverse 

#blauwdruk

#blauwdrukvanjeleven