Uit het leven van Jill

Jill-Gezicht achter blauwdruk

Alles is met alles verbonden, niks is toeval in dit leven.

  

In plaats van je af te vragen, wat wil ik in dit leven, is een krachtigere vraag, wat wil het leven van mij, zoals Eckhart Tolle benoemd.

In mijn leven is niets in een rechte lijn gegaan en ik vraag me af of dit nog gaat gebeuren. Ik kan zeggen dat ik diepe dalen heb gekend. Dierbaren zijn geraakt met vreselijke ziektes, ernstige ongelukken, zelfmoord,  moord en onterechte detentie.

Het zijn slechts maar enkele ervaringen die ik hier benoem. Dit raakt je, dit doet pijn met als gevolg dat ik te maken kreeg met allergieën, depressie, een miskraam en een burn-out.

Kracht van licht

De tekst van Brene Brown vind ik precies verwoorden hoe ik er zelf mee om ga; Alleen als we dapper genoeg zijn om onze schaduw te ontdekken, zullen we de oneindige kracht van ons licht verkennen.

Een bepaalde chaos is voor mij nodig om te leren en te groeien. Of ik dit leuk vind, nee, het is soms best pittig. Of ik er invloed op heb, nee, veelal gebeurt en overkomt mij.

Hoe ik ermee om ga, ja dat is mijn keuze. Ik gebruik deze ervaringen dan ook als inspiratie om elke keer een beetje mezelf opnieuw uit te vinden.

Al deze ervaringen hebben mij gebracht dat ik mijn hoogsensitiviteit en spirituele talenten zoals heldervoelen en helderweten kan inzetten om anderen te helpen.

Verder weet en voel ik dat er cycli zijn, zoals overal terug te zien is in bijvoorbeeld de natuur. Als je weet wanneer je in welke fase zit, wordt het veel prettiger om op de golven van het leven te surfen.

Ik heb hiermee ingezien dat je lessen krijgt, die je verder gaan brengen, verder dan je zelf voor mogelijk had geacht.  

Dankbaar leven

Verder heb ik een prachtige gevoelige dochter die vol verwondering in het leven staat. Het is zo bijzonder om met haar te kunnen communiceren op zielsniveau. Hier ben ik enorm dankbaar voor en geniet ik intens van.

Samen brengen we veel tijd door in de natuur, waarbij we beide letterlijk en figuurlijk opladen. De liefde voor dieren en dan met name honden, katten en paarden geeft ons kracht en energie.

BLAUWDRUK VAN JE LEVEN

De BLAUWDRUK VAN JE LEVEN is een persoonlijk schriftelijk inzicht op maat van jouw koers en energie om je heen.

Door dit inzicht is het voor jou duidelijker en eenvoudiger om je passie te volgen, met de flow van het leven mee te gaan en meer te vertrouwen op je gevoel.

Met deze praktisxhe tool en informatie kom jij meer in lijn met het eigen ritme van je leven.

Het geeft je antwoorden op je vragen, het brengt je meer rust en balans, je komt meer tot je innerlijke kern.

Je ontvangt jouw BLAUWDRUK, inclusief je zielsopdracht wat de focus is in jouw leven, een terugblik van afgelopen jaar, een vooruitblik van komend jaar en komende maanden.

BLAUWPRINT

Dit is een jaarlijkse aanvulling op de BLAUWDRUK van je leven.  

Je ontvangt opnieuw een overzicht per jaar en per maand met jouw persoonlijke energieveld.

De BLAUWPRINT kan alleen aangevraagd worden als je al in bezit bent van je BLAUWDRUK van je leven.

COACHING

Je ontvangt jouw BLAUWDRUK, inclusief je zielsopdracht, terugblik afgelopen jaar, vooruitblik komend jaar en komende maanden.

&

Meerdere adviesmomenten per jaar met persoonlijke feedback over persoonlijke specifieke vraagstukken. 

Mijn droom

Mijn werk is gericht op individuele groei en ontwikkeling op holistisch niveau, waarin ik weet en voel dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden en een onderdeel van het grotere geheel is.

Met BLAUWDRUK wil ik letterlijk en figuurlijk een BLAUWDRUK achter laten voor een mooiere wereld door betekenis te geven aan het leven van anderen.

Ik help hierbij iedereen die meer bewust wil worden van zijn of haar levensopdracht waardoor je in het leven kan gaan staan wie je werkelijk bent, met een krachtig, stabiel, veilig en vrij fundament om je eigen leven te leven. Met mijn hulp kan je meer vertrouwen op je intuïtie en je gevoel.

Cadeau

Ook geloof ik in de kracht van elkaar helpen en van het samen doen. Daarom geef ik elk jaar, rond de feestdagen een BLAUWDRUK VAN JE LEVEN cadeau ter waarde van 89,- aan iemand die dit verdient.

Omdat de persoon een zwaar, uitdagend jaar met zichzelf achter de rug heeft of omdat deze persoon veel betekent heeft voor iemand anders.

Wil jij geluk uitdelen, geef dan in een motivatie aan wie en waarom deze persoon een BLAUWDRUK VAN ZIJN/HAAR LEVEN verdiend. Dit kan via het contact formulier.