Kinderlijke pure kracht

OP ZOEK NAAR EEN BIJZONDER & ORIGINEEL CADEAU?

Dit is het meest unieke én leukste kraam- of verjaardag cadeau om te geven en te krijgen!

GEBOORTE BLAUWDRUK POSTER

Een geboorte of verjaardag moet gevierd worden! Ben je op zoek naar een bijzonder & origineel (kraam) cadeau? Verras de (kersverse) ouders met een heel eigen en persoonlijk kraamcadeau: de Geboorte Blauwdruk poster. 

Het is een uniek, persoonlijk op maat geschreven compacte reading van het kindje, waarbij je op begrijpelijke wijze uitleg krijgt wat het levenspad van het kindje op aarde gaat brengen. 

De tekeningen zijn ontworpen door OUT of TOWN. Deze zijn handgemaakt en volledig afgestemd op de Blauwdruk van het kindje. Je weet niet van te voren welke tekst en welke tekening je ontvangt.

Het is een gedrukte poster op A4 formaat op 350 grams natuurkarton en heeft een warm gebroken witte kleur. De tekening is volledig afgestemd op de reading.

 

De Geboorte Blauwdruk Poster ontvang je per post en heeft een levertijd van 1 week. De poster kan pas aangevraagd worden als de geboortedatum van het kindje bekend is.

Familie of vrienden korting- Geboorte Blauwdruk Poster

BABY BLAUWDRUK READING

De geboorte is voor elke ouder een speciaal moment. Je kijkt er naar uit en dan opeens is dit kleine hummeltje er. Het leven vanaf dan is anders, compleet met de liefde van en voor dit mini mensje. De ervaring die je meemaakt is intens en bijzonder. Van de ene kant voelt het vertrouwd maar ook zo onbekend. Wat zou het toch fijn zijn als je bij de geboorte een gebruiksaanwijzing kreeg, waardoor jij als kersverse ouder je kind beter kan begrijpen.  

De geboortedag bepaalt de Blauwdruk, de zielsmissie. Als je weet wat de zielsmissie is, geeft jou dat informatie en inzicht. Hierdoor kan jij makkelijker je kind begeleiden in zijn eigen weg. 

De Baby Blauwdruk kan je ook als kraamcadeau geven. Met dit kraamcadeau geef je een unieke herinnering aan dat bijzondere moment.

Dit cadeau is persoonlijk en uniek, waarbij de ouder(s) gegarandeerd zal/zullen zeggen: het leukste (kraam) cadeau wat we kregen. 

Wat krijg of geef je: 
  • Een uniek op maat geschreven reading van het kindje, waarbij je op een begrijpelijke wijze uitleg krijgt wat het levenspad van het kindje op aarde gaat brengen.
  • Je krijgt een overzicht van de unieke levensfases, de sturing die nodig is in het komende jaar en welk karakter, welke eigenschappen en (verborgen) talenten het (pasgeboren) kindje heeft. 

Het is praktische informatie voor de ouder(s) en een leuke herinnering voor de ouder(s) en het kind op latere leeftijd.

De Baby Blauwdruk ontvang je digitaal en per post. De levertijd is 1-2 weken.

LAATSTE RECENSIES

Geboorte Poster

I love, love, LOVE the beautiful poster for my Italian friends’ daughter! It was an honour to translate it from Dutch and a joy to give. It arrived quickly and it looks beautiful. Made with love. That’s the energy it transmits. Thank you Jill for this lovely creation.

Nicoletta Tavella, Italian cook, cooking teacher & food writer

Geboorte Poster

De poster van Sterre was zo leuk om te lezen omdat er al herkenbare aspecten in te vinden waren, zoals het feit dat ze een krachtige wil heeft. Dit had ze al in mijn buik. 

De poster van Luna was ook erg interessant te lezen maar zal in de toekomst moeten uitwijzen want ze is nog zo jong. 

Jessie, moeder van Sterre en Luna

Reading & Poster

Dit is het meest unieke geboorte kado dat ik heb gehad. Zo ontzettend persoonlijk. Het heeft mij alvast een glimp van de toekomst gegeven.

Nu na 2 jaar herken ik al een aantal onderdelen. Deze Geboorte Blauwdruk geeft mij inzicht in hoe mijn ventje zich kan gaan ontwikkelen en waar ik hem in mag begeleiden.

Wat een mooi vooruitzicht!

Natascha Brink – Yoga Docent & Mama van Deag

Geboorte Poster

Je beschrijft mijn dochter erg goed!

Ik vond het zeer treffend wat je geschreven hebt !

Joyce Bosman – Beukema – Mama van Zoë

Geboorte Poster

Ontzettend blij ben ik met de Geboorte Blauwdruk Poster. Het geeft mij een inkijkje hoe onze dochter zich gaat ontwikkelen. Ook al is ze nu pas 6 maanden oud, we zien zeker al dingen die overeenkomen met haar persoonlijkheid zoals benoemd op de poster. 

Super waardevol, een mooi & bijzonder kraamcadeau vinden wij. 

Daniëlle Geerarts – Mama van Florine

Reading & Poster

Wat ongelooflijk mooi zeg!

Wat heb jij een fijne map gemaakt, dank je wel daarvoor. Ook de poster (tekening met tekst) is super fijn.

 

Marijke Peeters – Mama van Lars

Geboorte Poster

Zo mooi om te geven, echt een heel uniek cadeau!

Paula Biesterveld – Trotse oma van Maeve

DIT WIL IK!

13 + 12 =