is eigenlijk eenvoudig. We zijn allemaal onderdeel van de kringloop van het leven op aarde. Ieder met zijn eigen missie, ieder met zijn eigen taak. Het is bij wijze van een groot toneelstuk, met ieder zijn eigen hoofdrol.

Het uitdagende is dat jij je bezig houdt met je eigen talenten om zo je hoofdrol goed te vervullen. Afleiding is de grootste uitdaging. Afwending door de buitenwereld, door de mening en oordelen van anderen. Amusement door vertier, alcohol of drugs, door niet natuurlijke voeding en synthetische producten. Door dit zijn we verwijderd van onze eigen kern.

Meer dan 20 jaar geleden heb ik diverse mystieke plekken bezocht. Ik ben in de atacamawoestijn in Chili geweest. Ik heb gereisd door Argentinië. De zon heb ik zien opkomen in Machu Picchu en Huyana Picchu in Peru, bizarre dingen meegemaakt in Bolivia. Ik ben emotioneel geraakt in Bali. Meerdere keren een roodtrip door USA en Canada gemaakt, een solo reis gemaakt in Sri Lanka en een blik in de toekomst mogen zien in Japan.

Mijn visie

Via deze wereldse zoektocht is mijn visie en kijk op de wereld drastisch veranderd. Deze reizen waren zo intens en transformerend, waarvan je ter plekke realiseert dat er geen weg meer terug is en dat is OK. Er is zoveel verbondenheid in de natuur en in oude culturen, waar samenwerking en delen onderdeel zijn van een mooi samenhangend systeem. En dat mis ik in de huidige situatie waar we in leven.

De grootste openbaring was een zeer bekende gebedsgenezer in Bali die me duidelijk maakte wat mijn taak op aarde was. Ze was niet de eerste, menig ander medium had dat al eerder had gedaan. Deze vrouw kon ik niet, terwijl ze alles tot in detail over mij en mijn familie kon vertellen. En ik kan je zeggen dat ik niet uit een doorsnee familie kom, dus ze kon het niet op algemene informatie gooien.

Ik wil spiritualiteit simpel maken. Niet vaag, spiri wiri, geitenwollensokkerig maar helder, pragmatisch en zo dat iedereen die ervoor open staat het kan begrijpen en toepassen. Dat is de reden dat ik BLAUWDRUK VAN JE LEVEN begonnen ben.

#intuitie

#spiritualiteit

#blauwdruk

#blauwdrukvanjeleven