De overgang van winter naar lente is zichtbaar en voelbaar. 
In de natuur waar onder de grond voorbereidingen getroffen worden voor een nieuwe cyclus met de eerste voorjaarsbloeiers en elke dag wat langer licht is merkbaar.
Het geeft een gevoel van stilte van de winter naar het begin van een nieuwe start. 
Je voelt meer energie om plannen te smeden, om op te ruimen, schoon te maken en je lichaam een detox te geven. 

Januari vanuit de flow bekeken was een maand van stilte & eenzaamheid, om naar binnen te keren. De maand Februari heeft een andere energie en nu is het tijd om naar een andere versnelling te schakelen. Het draait om verbinding en harmonie. Samen wordt het makkelijker en leuker, dus deel je ideeën met anderen en luister naar hun mening.

Als je meer bewust wordt van de universele energie én weet hoe jouw ritmische cyclus is opgebouwd dan ga je meer en meer ervaren hoe het is om onderdeel te zijn van groter geheel waarbij alles met elkaar is verbonden. Je geeft je intuïtie de ruimte om je gevoel te laten spreken om daarna pas te handelen vanuit innerlijke kracht. 
Het denken, voelen en willen is dan in balans en geeft je groeikracht om jezelf te ontwikkelen. 

Nieuwsgierig geworden wat februari en de maanden erna je gaan brengen? Met jouw blauwdruk kom je dat te weten. Heb je vragen, stuur me dan een berichtje of mail, ik beantwoord je vragen met alle liefde.

Liefs Jill