Jaarringen

of groeiringen zijn patronen die herkenbaar zijn op de doorsnee van dwars gezaagd hout. 
In de natuur zie je veel jaarcycli terug, zoals de jaarringen van bomen, de schubben van vissen en de sneeuwlagen in gletsjers. 
Ook de mens, ieder individu, iedere ziel hier op aarde heeft een regelmaat en opgebouwde jaarcycli, maandcycli en dagcycli. En hoe mooi is het als jij weet hoe jouw cycli lopen, waarbij je elke keer weer een nieuwe cyclus kan starten.

Het is de kunst om te leven in de flow met die cycli om tot je innerlijke kern te komen en op die manier met volle overgave aan je levensopdracht te werken en te leven.
En dat is best een hele opgave… althans dat vind ik zelf. Het loopt vaak anders dan je wilt, je voelt weerstand en wilt er liever aan voorbij gaan. We verliezen plezier & passie, raken moe en ziek. 
Dat is echt een eigenschap van de mens want in de natuur zie je geen weerstand tegen die cycli. Raar toch, dat wij met volle kracht er soms tegen in gaan? 
Daarom vind ik het een mooi vooruitzicht om in 2020, wat een bijzonder jaar in het algemeen gaat worden, met deze fijne energie mee te gaan in de flow, de warmte toe te laten in mijn leven en hierdoor nog meer verbinding en connectie met mijn 6e zintuig mag maken 💫
Welke connectie en verbinding wil jij maken in het nieuwe jaar?
Ik wens iedereen een mooie afsluiting en een fijne nieuwe start! 

Liefs Jill 

#natuur 
#cyclus 
#oudjaar 
#nieuwjaar 
#2020 
#flow 
#goodvibes 
#verbinding 
#connection
#intuitie 
#coaching 
#blauwdruk 
#blauwdrukvanjeleven