Vragen, Reviews en contactformulier

Vragen en reviews

Meest gestelde vragen

Wat is een blauwdruk?

De BLAUWDRUK VAN JE LEVEN is een persoonlijk schriftelijke reading, een inzicht op maat van jouw koers en energie om je heen.

De BLAUWDRUK biedt je overzicht, helderheid, inspiratie en is een praktsiche tool om je energie gericht toe te passen.

Hierdoor wordt het voor jou duidelijker en eenvoudiger om je passie te volgen, met de flow van het leven mee te gaan en meer te vertrouwen op je gevoel.

Met deze praktische tool en informatie kom jij meer in lijn met het eigen ritme van je leven.

Ik lees je informatie die in je energieveld besloten ligt. Het geeft je antwoorden op je vragen, het brengt je meer rust en balans, je komt meer tot je innerlijke kern.

Je ontvangt jouw BLAUWDRUK, inclusief je zielsopdracht (de focus in jouw leven), een terugblik van afgelopen jaar en een vooruitblik van  komend jaar en komende maanden, zowel digitaal als schriftelijk per post.

Kan jij de toekomst voorspellen?

Nee, dat kan ik niet en dat kan niemand, omdat je zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt. Ik lees de informatie die in je energieveld besloten ligt. Het geeft je antwoorden op je vragen, het brengt je meer rust en balans, je komt meer tot je innerlijke kern.

Hierdoor kan ik jou sturing geven, waarbij ik je rust en vertrouwen geef in onrustige tijden. Je krijgt inzicht waarbij je zelf keuzes kan maken die bij jouw flow passen. Jij doet het zelf met hulp van mij. 

WAT HOUDT HET IN?

Je krijgt inzicht in je persoonlijke levensopdracht of wel missie, de reden die jij als ziel gekozen hebt om te vervullen in dit leven. Met het overzicht van je levensfase, levensjaar en levensmaand geef ik jou inspiratie, sturing en houvast waardoor jij meer op jezelf kan vertrouwen.

Je weet precies wanneer je rust moet nemen of wanneer je gas mag geven. Daardoor ga je letterlijk mee met je eigen flow, wat als resultaat gaat geven dat jij meer in je eigen kracht gaat komen en innerlijk geluk gaat ervaren.

HOE DOE JE DAT?

Als kind al was ik al heel gevoelig. Oa. via mijn dromen kreeg ik toen al berichten en info door. Alleen dacht ik dat iedereen dat had.

Na vele zakelijke en privé trainingen, cursussen, workshops en 1 op 1 coachingsessies met zeer ervaren mediums heb ik het vertrouwen gekregen om zelf met mijn talent te werken. 

Mijn gevoeligheid heb ik leren gebruiken, om de boodschappen die ik door krijg uit te spreken en te vertalen, waardoor ik  anderen kan helpen.

 

Krijg ik enge dingen te horen?

Het antwoord is nee!

Ik lees je energie, wat een beetje vergelijkbaar is als bij een horoscoop. De informatie die ik doorkrijg is altijd opbouwend en sturend, waardoor jij richting krijgt. Dit geeft je houvast en dat is prettig. 

Deze vrouwen gingen je voor

I love, love, LOVE the beautiful poster for my Italian friends’ daughter! It was an honour to translate it from Dutch and a joy to give. It arrived quickly and it looks beautiful. Made with love. That’s the energy it transmits. Thank you Jill for this lovely creation.

Nicoletta Tavella

Italian cook, cooking teacher and food writer, Cucina del Sole

Blauwdruk

Ik haal er veel kracht uit, elke keer als ik mijn Blauwdruk lees!

Romée Hopmans

Founder, Out of Town

Blauwdruk

Ik vind het bijzonder hoe je dingen weet te vatten in precieze bewoordingen die aansluiten bij mijn gevoel. Of bij wat ik soms denk of wens. 

Corine Bakker

BLAUWDRUK & BLAUWPRINT

Ik heb inmiddels een BLAUWDRUK en een BLAUWPRINT van Jill ontvangen. Het is een heel fijn document om als houvast en inspiratie te gebruiken bij het nemen van beslissingen op privé en zakelijk gebied.

Vaak heb ik het gevoel  dat ik sneller en meer moet, strijd tussen hoofd en hart. Door de handvatten uit de BLAUWDRUK kan ik meer vertrouwen op het feit dat voor alles een juist moment is, waardoor ik veel rust ervaar.”

Kirsten Klaver

Founder, financieel vertrouwen voor ondernemers

BLAUWDRUK

Jill heeft een mooie roadmap ontwikkeld, de BLAUWDRUK, een praktische tool waarmee je makkelijker door je leven navigeert.

Ze voelt feilloos aan wat je op welk moment kunt inzetten om meer flow te ervaren.

Ik stuur graag mensen naar haar door die het fijn vinden om inzicht en sturing te ontvangen.

Natascha Koningsveld

Founder, Colour & Spice

Blauwdruk & Blauwprint

Jill maakte voor mij mijn persoonlijke BLAUWDRUK en meerdere BLAUWPRINTS, en het mooie daarvan is, is dat het twee kanten op werkt. 

Als ik twijfel of ik wel of geen actie zal nemen dan geeft de ‘ BLAUWDRUK’ agenda (per dag, per maand of per jaar nauwkeurig) mij richting, en omgekeerd.

Het is ongelofelijk om te zien hoe vaak Jills voorspellingen uitkomen als ik het achteraf teruglees.

Geen zweverigheid of geitenwollensok, maat gewoon down to earth én met humor gaat ze met je in gesprek. een aanrader!”

Femke Deckers

Founder en schrijfster, De creatieve werkvloer

Blauwdruk

De Blauwdruk die ik van Jill heb mogen ontvangen is erg bijzonder, ondanks dat Jill en ik elkaar nooit hebben ontmoet, schreef ze in mijn Blauwdruk exact de dingen over mijn persoonlijkheid die aandacht nodig hebben.

Tijdens het lezen van de Blauwdruk had ik steeds een glimlach op mijn gezicht, omdat ze zo mooi verwoordt wat er in mijn leven speelt.

Ik ben heel blij met de mooie, bijzondere en persoonlijke Blauwdruk die overigens ook nog eens was ingepakt als een cadeautje.

De Blauwdruk is écht een waardevol geschenk voor jezelf.

Sterre Budike

Student

NU ECHT TIJD OM MET DE FLOW MEE TE GAAN? ONTVANG JOUW BLAUWDRUK!

5 + 15 =