Blog

Lees je mee op deze blog?

KRACHT VAN LICHT

De tekst van Brene Brown vind ik precies verwoorden hoe ik er zelf mee om ga; Alleen als we dapper genoeg zijn om onze schaduw te ontdekken, zullen we de oneindige kracht van ons licht verkennen. 

Via deze blog deel ik hoe ik om ga met uitdagingen en hoe ik deze ervaringen transformeer en gebruik om elke keer een beetje van mezelf opnieuw uit te vinden.

Al deze ervaringen hebben mij gebracht dat ik mijn hoogsensitiviteit en spirituele talenten zoals heldervoelen en helderweten kan inzetten om anderen te helpen.

ERVAAR JIJ OOK FRICTIE?

ERVAAR JIJ OOK FRICTIE?

Find comfort in the chaos Velen kampen nu met innerlijke onrust, frictie is meer regel dan uitzondering geworden. De behoefte naar grip en houvast is zo groot geworden als je de balans kwijt bent en niet meer voelt. Ervaar jij dit ook? Onthoud dan... Zonder chaos geen...

Lees meer
MY WAY

MY WAY

Het jaar 2022 is een jaar van bezinning. Dagen met regen zijn een uitgesproken kans om naar binnen te keren en te reflecteren.

Lees meer
IN VERBINDING NAAR BINNEN

IN VERBINDING NAAR BINNEN

Het is vroeger donker, het vertier en de afleiding buiten onszelf neemt af. Bladeren aan de bomen dienen niet meer, zijn niet meer nodig en vallen. De steeds kouder wordende nachten geven in de ochtend de sluier van de mysterieuze nevel. De natuur laat los en...

Lees meer
EEN TRAAN

EEN TRAAN

Als je weet wat jouw levensopdracht is of die van je kind, sta je meer in je kracht, is geloof en vertrouwen in jezelf sterker. En dat geeft je voldoening!

Lees meer
VOEL JIJ DAT OOK?

VOEL JIJ DAT OOK?

Misschien voer je innerlijk een gevecht, verlies je de grip op van alles, is je gevoel uit balans en ervaar je strijd met jezelf of anderen? 

Lees meer
SYNCHROON

SYNCHROON

Synchroniciteit: Ken je dit gevoel en welke tekens komen op jouw pad om je verder te helpen?

Lees meer
HOERA VOOR het leven

HOERA VOOR het leven

Dit is de kinderlijke pure kracht waarbij ik me realiseer dat ieder levend wezen, elk individu, jij en ik, allemaal zo geboren zijn. Vol vreugde, vol liefde en zo authentiek, zo dicht bij zichzelf.

Lees meer
WAT HEEFT dit jaar JOU GEBRACHT?

WAT HEEFT dit jaar JOU GEBRACHT?

Nog ruim 6 weken te gaan en dan sluiten we het jaar 2020 alweer af. Elk jaar blik ik terug en nu ben ik wat eerder. Een bewogen jaar vond ik het met chaos en onzekerheid. En juist dat brengt mij heel veel. De ene na de andere uitdaging ben ik onder ogen gekomen. Ik...

Lees meer
HET LEVEN…

HET LEVEN…

We zijn allemaal onderdeel van de kringloop van het leven op aarde. Ieder met zijn eigen missie, ieder met zijn eigen taak. Het is bij wijze van een groot toneelstuk, met ieder zijn eigen hoofdrol. Het uitdagende is dat jij je bezig houdt met je eigen talenten om zo je hoofdrol goed te vervullen.

Lees meer
IS HET LEVEN MAAKBAAR?

IS HET LEVEN MAAKBAAR?

Gelukkig zijn dat is wat iedereen wel wilt. En daar doen we alles aan. Leuke dingen doen, aandacht geven aan positieve emoties en waar we niet tevreden over zijn veranderen we. En dat geldt werkelijk voor alles, werk, interieur, kleding en zelfs je uiterlijk kan je...

Lees meer